Hjelp

Hvordan foretar jeg en retur med Instabox?

Hvis du vil bestille en retur med Instabox, er det enkleste å gå inn på sporingslenken vi har sendt deg via SMS. Der klikker du på "Opprett retur". Hvis du ikke finner lenken, kan du også gå inn på instabox.io/return og skrive inn telefonnummer eller pakke-ID. Når returen er opprettet, har du 60 minutter på deg til å levere tilbake pakken (rekker du det ikke, kan du bare opprette en ny retur).

Når du kommer frem til skapet, taster du inn PIN-koden som du har fått via SMS, og skanner inn pakken. Døren åpnes da automatisk, og du kan levere inn pakken.

Resten ordner vi! Nettbutikken sender deg en bekreftelse via e-post når de har mottatt returen.